Hava Durumu

Bursa'da Türkiye'nin gündemine oturan transfer!

Önümüzdeki sezon Süper Amatör Küme'de şampiyonluk isteyen Mavi Beyazlılar, önceki gün otistik Ahmet Onan ile sözleşme imzaladı ve gencin hayallerini gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2017 07:20
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2017 07:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da Türkiye'nin gündemine oturan transfer!

Süper Amatör Küme takımlarından İsaörenspor önceki gün yaptığı transferle Türkiye'de hem bir ilki gerçekleştirdi ve hem de tüm gönülleri fethetti. Mavi Beyazlılar teknik direktör Cihan Birlik'in isteği üzerine 25 yaşındaki otistik Ahmet Onan ile sözleşme imzaladı. Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreni öncesinde açıklamalarda bulunan İsaörenspor Başkanı Erhan Ulu, kulübün çevresindeki gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarıp o gençleri kanatları altına alan, devamlı nefes alan, etkinlikleri hiç eksik olmayan, sosyal sorumluluklarını göz ardı etmeyen ve yaşayan bir kulüp olarak tasarlandıklarını belirtti.

EŞİ BENZERİ YOK

Başkan Ulu sözlerini şöyle sürdürdü; "Kulübümüzün kuruluş amacına uygun yeni transferimiz olan Ahmet Onan kardeşimizin imza töreni için toplandık. Kardeşimiz otistik. Fakat içindeki futbol aşkı engel tanımıyor. Bu yüzden kulübümüz ve şampiyon hocamızın isteği ile Türkiye'de eşi benzeri görülmemiş bir transfere imza atarak Ahmet kardeşimizi aramıza kattık ve bunun haklı gururunu yaşıyoruz. Hocamız maçlarda süre verdiğinde, çıkıp sahada mücadelesini verecek ve İsaörenspor formasını terletecektir. Biz bir adım attık. Diğer kulüplerimizin de imkanları doğrultusunda bu tarz projelere destek olmasını ümit ediyoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.