Hava Durumu

Bursa'da tüyler ürperten cinayet

BURSA'da 41 yaşındaki Savaş Aygün, bu sabah cam imalatı yaptığı işyerinde bıçaklanıp, başına sert bir cisimle vurularak öldürülmüş olarak bulundu. Eşinin yaralı olduğu söylenerek iş yerine çağrılan Esra Aygün'e, sakinleştirici iğne yapıldıktan sonra öldüğü bilgisi verildi.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2013 10:02
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2013 10:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da tüyler ürperten cinayet

Merkez Osmangazi İlçesi Yunuseli Mahallesi'nde oturan evli ve 2 çocuk babası Savaş Aygün, sabah namazını kıldıktan sonra kardeşi Taha Aygün ile birlikte aynı mahallede işlettikleri cam imalathanesine geldi. Aygün, burada kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce öldürüldü. Cinayet, sabah mesaiye gelen çalışanların Savaş Aygün'ün kanlar içersindeki cesedini, imalathanenin içerisine park edilen aracın yanında bulmaları sonucu ortaya çıktı.

6 BIÇAK DARBESİ

İlk belirlemelere göre vücudunda altı bıçak darbesi tespit edilen, başına sert bir cisim ile vurularak öldürülen Aygün'ün kolundaki saatin çıkartıldığı, cebindeki cüzdanın karıştırıldığı kendisine ait otomobilin içersinin ise dağınık olduğu gözlendi. Polis, cinayette kullanılan bıçağı bulmak için imalathanenin çevresindeki boş arazi ile çöp kutularını didik didik aradı. Savaş Aygün'ün kardeşi Taha Aygün, sabah işe gelip ağabeyinin öldüğünü öğrenince sinir krizi geçirdi.

GÜVENLİK KAMERASINDA 3 KİŞİ

Savaş Aygün'ün iş kazası geçirip, ağır yaralandığı söylenerek imalathaneye çağrılan eşi Esra Aygün'ün, "Ne olur söyleyin, kocam öldü mü?" diye sorması üzerine, sakinleştirici iğne yapılarak, öldüğü bilgisi verildi. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polisin, üç kişinin imalathaneden koşarak uzaklaştığını belirlediği belirtilirken, cinayetle ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.