Hava Durumu

Bursa'da uyuşturucuya dev darbe! İşte saniye saniye operasyon

Bursa polisi, İnegöl ilçesindeki zehir tacirlerine yönelik düzenlediği dev operasyonda 44 kişiyi gözaltına alırken 85 kişi hakkında ise "uyuşturucu madde kullanmak" suçundan yasal işlem yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2017 14:17
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2017 14:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da uyuşturucuya dev darbe! İşte saniye saniye operasyon

İlker TÜRKER'in haberi...

Bursa Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ve İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği ekipleri, İnegöl ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik çalışma başlattı. Bu kişilerin tespiti ve yakalanması için yapılan teknik ve fiziki takip sonucu, düzenlenen planlı operasyonda, 44 kixşinin uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edildi. Bu kişilerden 24'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yine yakalanan 85 kişi hakkında ise "kullanmak için uyuşturucu madde satın almak, bulundurumak" suçlarından yasal işlem yapıldı.

Bu operasyonların kapsamını genişleten ekipler, devam eden çalışmalar neticesinde, kent merkezinde 3, İnegöl ilçe merkezinde 14 ve Jandarma bölgesinde bulunan 1 adres olamak üzere 18 aderese daha baskın düzenledi. Narkotik madde arama köpeği Alfa'nın da katıldığı operasyonda, 10 kg 500 gram esrar, 128 gram metamfetamin, 11,53 gram sentetik kannabinoid, 228 adet ecstasy, 16 adet cam düzenek, 4 adet hassas terazi, 2 adet ruhsatsız tabanca ve1 adet pompalı tüfek ele geçirildi.

Operasyon kapsamında belirlenen adreslerde bulunan 16 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki sorguları tamamlanan 16 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.