Hava Durumu

Bursa'da yunus timleri gelin almaya motosikletleriyle gitti

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Yunus timleri, dünya evine giren mesai arkadaşlarının gelin alayına motosikletleriyle katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2014 09:46
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2014 09:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da yunus timleri gelin almaya motosikletleriyle gitti

Bursa’da Yunus timleri, mesai arkadaşlarını en mutlu gününde yalnız bırakmadı. Düğün öncesi arkadaşlarının haberi olmadan sürprize hazırlayan ekipler, Asayiş Büro Amirliği’nden motosikletleriyle çıktı. Konvoy, merkez Osmangazi ilçesi Hocaalizade Mahallesi Ressam Şefik Bursalı Caddesi’ne geldi. Burada ekip arkadaşlarını gören Kadir Demir (28) ile öğretmen eşi Pervin Doğan (24) şaşkınlıklarını gizleyemedi. Daha sonra gelini elinden tutarak aşağı indiren Demir, kendi kullandığı motosiklete binerek fotoğraf çektirdi.

Mutlu gününde kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkür eden Demir, “Bu mutlu günümde yakınlarım, iş arkadaşlarım beni yalnız bırakmadı. Hepsinden Allah razı olsun. Darısı bekarların başına olsun. Evlenmek çok güzel bir duygu. İnşallah herkes bu duyguyu tadar. Mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Onlarla sırt sırta görev yapıyoruz. Bu mutlu günümde de yanımda oldular” dedi.

Gelin Pervin Doğan ise, “Lisede başladığımız beraberliği evlilikle sonlandırdığımız için çok mutluyum. Yunus timlerine çok teşekkür ediyorum. Eşimin mesai arkadaşları bizi mutlu günümüzde yalnız bırakmadılar” diye konuştu.

Gelin almanın ardından Yunus timleri, gelin arabasına eskortluk yaptı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.