Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da zabıta 'güvenli alışveriş' için düğmeye bastı!

Osmangazi Belediyesi zabıta ekipleri, semt pazarlarında tartı kontrol istasyonları kurarak, vatandaşlara güvenilir alışveriş yapma imkânı sağlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2018 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2018 16:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da zabıta 'güvenli alışveriş' için düğmeye bastı!

Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçe genelinde kurulan semt pazarlarında rutin kontrollerin yanı sıra tartı kontrolü uygulamasını da başlatarak ilçe halkının gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilmesine yardımcı oluyor. Vatandaşlar, pazarcı esnafından satın aldığı ürünlerin gramajlarından şüphelenmesi hâlinde belirli noktalarda kurulan tartı kontrol istasyonlarında malzemelerini tartabiliyor. Eksik tartan esnafa cezai müeyyide uygulanıyor.

Vatandaşlar ile esnaf arasındaki güveni daha da sağlamlaştırmayı hedefleyen bu uygulamayı alışveriş yapan vatandaşlar kadar pazarcı esnafı da memnuniyetle karşıladı. Osmangazi Belediyesi'nin bu uygulamasını çok yerinde bulduklarını belirten vatandaşlar, "Pazardan aldığımız bazı ürünlerin gramajından şüphe ediyoruz. Osmangazi Belediyesi'nin tartı kontrolüyle endişelerimiz ortadan kalkıyor. Böylece daha güvenli ve huzurlu alışveriş yapabiliyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.