Hava Durumu

Bursa'da zafer Eker takımının

Bursa Yelken Kulübü tarafından organize edilen ve Eker Süt Ürünleri sponsorluğunda yapılan 'Eker-BYK Trofesi’nin  1. ayağında mücadele eden Eker Yayık Ayran Takımı, Bursa Kupası Yat Yarışları’nın IRC kategorisini ilk sırada tamamladı.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 06:55
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 06:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da zafer Eker takımının
Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Eker-BYK Trofesi’nin 1. ayağı Bursa Kupası Yat Yarışları kıyasıya mücadeleyle geçti. Yarışa 16 yelkenli tekne 4 farklı kategoride katıldı. Etkinlik, Tirilye-Güzelyalı-Tirilye parkurunda 2 gün boyunca sürdü.
 Bu sene İstanbul'dan takımlar da yarışmada yer aldı. Organizasyon sonunda 4 farklı  kategoride ödüller verilirken IRC Yarış sınıfında Eker Yayık Ayran Takımı, IRC Gezi sınıfında Mavi Deniz Takımı, Destek A sınıfında Destine Takımı, Destek B sınıfında Ladies Team Piranha takımları birincilik ödüllerini kazandı.

ŞANS BİZDEN YANA

Eker Süt Ürünleri Genel Müdürü ve Eker takımının kaptanı Ahmet Eker, “Yarışmaların iki gününde de takımın taktisyeni olarak yarıştım. 1. gün hava çok güzel ve rüzgar iyiydi. Uzun coğrafi rotalı bir yarıştı. Başta kötü bir start almıştık ama daha sonra rakiplerimize yetiştik. 

Önde çıkan iki rakibimizi geçtik. Sonrasında hava şartları bizden yana oldu ve tek kalan rakibimizi de geçip ilk günü birinci bitirdik. 2’nci günde ise güzel start aldık ama yarış durduruldu. Daha sonra yarışı başlatacak rüzgar bir daha çıkmadı. Saat 3 yarışların tamamı abandone edildiği için geri döndük” dedi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.