Hava Durumu

Bursa'daki o yasağa sert tepki

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, UKOME tarafından bazı caddelerde uygulanan park yasağı vatandaşları memnun ederken, esnafın ise tepkisine sebep oldu.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2014 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2014 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki o yasağa sert tepki

Mudanya’nın en işlek ana caddeleri olan Halitpaşa, 12 Eylül ve İpar caddelerine UKOME kararıyla 'tam gün' park yasağı getirilmesinin ardından trafik ekipleri denetimleri sıklaştırdı. Bursa’dan ilçeye geliş yönü olan Halitpaşa Caddesi’nde tamamen, Mudanya'dan Bursa’ya gidiş istikameti olan İpar Caddesi’nde ise sadece sol şeride park etmek yasaklandı. Araçların İpar Caddesi’nde sağ şeritte otobüs durakları hariç dörtlü flaşörlerle 15 dakika park etmesine müsaade ediliyor.

Sürücülerin Mudanya içine girmeden araçlarını park etmeleri için belediye kademe hizmet binası arkasındaki dolgu alanında oto park oluşturdu. Sürücülerin yasaklara uymaları istenirken, park eden araçlara cezai müeyyide uygulanacağı ve araçlarının oto parka çekileceği açıklandı.

Bu caddeler üzerinde faaliyet gösteren esnaf ise, “Mudanya da trafikte çifte standart uygulanıyor. İskeleden belediye önüne kadar uygulanan park yasağı ile esnaf cezalandırılıyor. Trafiğin halini Bursa UKOME yetkilileri gelip bizzat yerinde görsün” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.