Hava Durumu

Bursa'daki otobüs kazasında can pazarı! Yollara saçıldılar

Bursa-Ankara karayolunun Mezitler mevkisinde yolcu otobüsünün devrildiği kazada 7 kişi hayatını kaybederken, 34 kişi ise yaralandı. Kaza sonrası ise adeta can pazarı yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2017 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2017 14:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki otobüs kazasında can pazarı! Yollara saçıldılar

Bursa'nın İnegöl İlçesi yakınlarında, Ankara'daki 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamasına giden Türk Metal-Sen üyesi işçileri taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 7 kişi hayatını kaybederken, 34 kişi ise yaralandı.

ÖLÜ SAYISI 7'YE ÇIKTI

İnegöl'ün Osmaniye Köyü Mezitler Mevkii'ndeki kaza yerine İnegöl Kaymakamı Ali Akça, Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ve Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk de geldi.

Kaymakam Akça, üzücü kazada olay yerinde 6, hastanede bir olmak üzere 7 kadının yaşamını yitirdiğini söyledi.

KONVOY HALİNDE YOLA ÇIKMIŞLAR

Devrilen otobüste yaşamını yitiren kadın işçilerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamalarına giden Bursa'da otomotiv yan sanayi üretimi yapan fabrikalarda çalıştıkları öğrenildi. Bu arada Ankara'daki etkinliklere katılmak üzere Bursa'dan bugün Ankara'ya gitmek üzere yaklaşık 250 kadının otobüslerle konvoy halinde hareket ettikleri öğrenildi.

KAZA BÖLGESİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYINIZ...

KAZA SONRASI CAN PAZARI

Korkunç kazanın ardından ise olay yerinde adeta can pazarı yaşandı. Olay yerine sevk edilen sağlık, itfaiye ve kurtarma ekipleri,devrilen otobüs içerisinde sıkışan yaralıları kurtarmak için canla başla çalışırken, yollara saçılan kadınlar ise hastanelere sevk edildi. Yol ortasında yardım bekleyen yaralı kadınların yaşadığı şok ise yüzlerine yansıdı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan kadınlar ise, telefonlarına sarılarak yakınlarına bilgi verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.