Hava Durumu

Bursa'daki vahşi cinayetin altındaki gerçek kan dondurdu

Bursa'da evlerinde dövülüp yastıkla boğularak öldürülen Fahriye ve Arif Aksu'nun cinayet şüphelisi olarak 1 kişiyi gözaltına aldı.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2013 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2013 16:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki vahşi cinayetin altındaki gerçek kan dondurdu

Güvenlik kameralarını inceleyen polis, evden son olarak çıkan Arif Aksu'nun kardeşinin oğlu olan ve klima onarım merkezinde çalışan 23 yaşındaki Gökhan A.'yı kent merkezinde gözaltına aldı. Suçunu itiraf ettiği ileri sürülen Gökhan A., "S.T. isimli sevgilim girdiğimiz ilişki sonucu hamile kaldı. Karnındaki üç aylık bebeği kürtaj ile aldırmak için 4 bin liraya ihtiyacım vardı. Ev almak isteyen amcamın yanında para olduğunu biliyordum. Mudanya'daki evine gittim.

'Mutlaka onlardan parayı alacağım. Vermezlerse bayıltacağım' dediğim sevgilim S.T. eve girmedi. Sokakta bekledi. Ben de onlardan para istedim. Vermediler. Tartışınca sinirlendim ve kendilerini öldürdüm. Evde para aradım bulamadım. Sonra anahtarları aldım. Cesetlerin olduğu evi kilitledim. Diğer anahtar ile Bursa'daki evine gittim. Burada da para bulamayınca kürtaj yaptıramadım. Sonra da yakalandım. Cinayeti tek başıma işledim. Halen karnında üç aylık bebeğimi taşıyan sevgilimin hiçbir suçu yok" dedi.

Bursa polisi Gökhan A.'nın bu ifadesinden sonra sevgilisi S.T.'yi de gözaltına aldı. Aksu ve sevgilisi sorgulanmak ve adliyeye çıkartılmak üzere üzere Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gönderilece.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.