Hava Durumu

Bursa futboluna gölge düştü!

1947 Çekirge İdmanyurduspor ile Selimspor arasında oynanan maç, ev sahibi takımın 4-1 üstünlüğü ile devam ederken konuk takımdan Caner Uzundere'nin hakem Alperen Patan'a yumruk atması sonucu tamamlanamadı.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2019 08:07
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2019 08:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa futboluna gölge düştü!

2. Amatör Küme 3. Grup'ta namağlup lider olarak yoluna devam eden 1947 Çekirge İdmanyurduspor geçtiğimiz hafta sahasında Selimspor'u ağırladı. Dikkaldırım Sahası'nda saat 14.00'te start alan mücadele 4-1 ev sahibi takımın üstünlüğü ile devam ederken 48. dakikada tatil edildi. Selimspor'dan Caner Uzundere ilk olarak hakem Alperen Patan'ın verdiği kararı beğenmedi ve yoğun şekilde itirazda bulundu. İtirazdan sonra Selimsporlu futbolcu kırmızı kart gördü. Oyun dışında kalmasının ardından Caner, hakem Alperen'e yumruk attı.

ŞİKAYETÇİ DE OLDU

Yaşanan olaylar sonrası hakem Alperen Patan yardımcılarını yanına çağırdı ve soyunma odasının yolunu tuttu. Alperen Patan maçı tatil ettikten sonra da Selimsporlu futbolcu Caner Uzundere'den şikayetçi olduğunu söyledi. Caner Uzundere daha sonra polisler tarafından işlem yapmak üzere karakola götürüldü. Yarım kalan bu maçla ilgili son kararı ise Futbol Tertip Komitesi verecek. Yarıda kalan maçta 1947 Çekirge İdmanyurduspor'un gollerini 1, 18 ve 23. dakikalarda Cemil ile 12'de Furkan kendi kalesine atarken, Selimspor'un tek sayısı ise 30'da Sedat'tan geldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.