Hava Durumu

Bursa KSİAD, sanayicilerin nabzını tutmayı sürdürüyor

Bursa Kayapa Sanayici ve İş Adamları Derneği (KSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güler ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kayapa OSB'deki üretim yapan Fransa merkezli Bourbon Automotive Plastics Türkiye'nin Fabrika Müdürü Pascal Mann ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2021 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2021 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa KSİAD, sanayicilerin nabzını tutmayı sürdürüyor

Kayapa'daki yerli ve yabancı sanayicileri ziyaret ederek görüş alışverişinden bulunmayı sürdüren ve sanayicilerin nabzını tutmaya devam eden KSİAD, bu kapsamda Bourbon Automotive Plastics Türkiye Fabrika Müdürü Pascal Mann, Elektroteks Yönetim Kurulu Başkanı Osman Güler, Etosan Makine Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Çattım, Okima Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Ok'u firmalarında ziyaret etti.

Kayapa'nın hem yerli hem de yabacı yatırımcılara ev sahipliği yaptığını belirten KSİAD Başkanı Ali Güler, KSİAD'ın da sanayicisinin derdiyle dertlenen bir aile olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu, " Sanayicimiz üretimde üstüne düşeni yapıyor ve üreterek büyüyorlar. Ülkemizin ekonomisinin büyümesine katkı koyan yerli ve yabancı firmalarımızın Kayapa 'da bulunmasından mutluluk duyuyoruz. Kayapa'nın ihracattaki payının artmasına katkı yapan birçok değerli firmaya ev sahipliği yapıyoruz. Kapalı sanayici üretimde istekli. Tabi burada önemli nokta beraberlik, beraber olursak ancak güçlü olabiliriz. Üyelerimizin birbirini tanıması ve aralarındaki ticaretin artması çok önemli."

Ziyarette konuşan Bourbon Automotive Plastics Türkiye Fabrika Müdürü Pascal Mann ise " Uzun yıllardır Kayapa'da üretim yapıyoruz. KSİAD yönetimine yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür ederim. Kayapa'da bulunmaktan ve üretmekten mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Aylık 2 milyon dolar civarında ihracat yaptıklarını belirten Elektroteks Yönetim Kurulu Başkanı Osman Güler de, ülke ekonomisine katkı yaptıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Etosan Makine Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Çattım ve Okima Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Ok da KSİAD'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.