Hava Durumu

Bursa'nın küçük başkanı 'ücretsiz internet' sitedi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle’ makamında ağırladığı 7. sınıf öğrencisi Eda Karataş, sanal erişimi olmadığı için ders çalışamayan arkadaşları için ‘ücretsiz internet’ istedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2016 18:11
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2016 18:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'nın küçük başkanı 'ücretsiz internet' sitedi
Başkan Altepe, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Osmangazi ve Gazi İlköğretim okullarından öğrencileri ağırladı.

Heykel’deki tarihi başkanlık binasında gerçekleşen ve okul öğretmenlerinin de yer aldığı buluşmada, Gazi İlköğretim Okulu’ndan 4-J Sınıfı Öğrencisi Berat Albayrak ile Osmangazi İlköğretim Okulu’ndan 7-B Sınıfı Öğrencisi Eda Karataş temsili olarak başkanlık makamına geçti ve isteklerini bildirdi.

Eda Karataş isimli öğrenci, durumları sınırlı olan ve ders çalışamayan öğrencileri gerekçe göstererek Bursa’nın tüm noktalarına ücretsiz internet istedi. Berat Albayrak ise Büyükşehir Belediyesi tarafından çeşitli mahallelere kazandırılan çocuk merkezlerinin sayısının artırılmasını talep etti.



Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın resmi bir tören değil de şenlik havası şeklinde geçmesini istediklerini ifade etti. Bunun için Büyükşehir Belediyesi olarak tüm tedbirleri aldıklarını kaydeden Başkan Altepe, belediyeye ait çocuk merkezlerinde birbirinden farklı ve ilgi çekici faaliyetler düzenlediklerini, Bursa Zoo Park’a girişleri bugüne has ücretsiz yaptıklarını, yine ücretsiz olarak öğrencilerin teleferikle Uludağ’a çıkmasını sağladıklarını söyledi.

Geleceğin yöneticileri olacak çocukların iyi yetişmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını, kaçınmayacaklarını belirten Başkan Altepe, tüm hedeflerinin daha sağlıklı ve daha özgür gençler yetiştirmenin önünü açmak olduğunu kaydetti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.