Hava Durumu

Bursa'nın Sultanları kartala acımadı!

Vestel Venus Sultanlar Ligi Play-off 5'incilik - 6'ncılık Etabı'nın ikinci maçında Bursa Büyükşehir Belediyespor, Beşiktaş'ı Cengiz Göllü Salonu'nda konuk etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2018 19:04
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2018 19:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'nın Sultanları kartala acımadı!

Yeşil beyazlılar rakibini 3-1'lik skorla yenerek sezonu 5'inci sırada bitirdi. İki takım arasında oynanan ilk maçı da Bursa temsilcisi 3-1 kazanmayı başarmıştı.

Maça iyi başlayan Beşiktaş, teknik molayı 12-8'lik skor üstünlüğü ile geçti. Belien, Dimitrova, Fatma ile hücumda etkili olan Bursa temsilcisi farkı eritti ve 15-15'lik eşitliği yakaladı. Olga Biryukova'yı Fatma'nın bloklarıyla durudan yeşil beyazlılar, farkı 1 sayıya (21-22) indirdi. Ancak Rykhliuk'ın arka bölümden hücumlarıyla Beşiktaş seti 25-20 kazandı.

İkinci sete iyi başlayan Bursa Büyükşehir Belediyespor oldu ve etkili servis ve hücumlarıyla 3-0'lık skor avantajını yakaladı. Ancak Beşiktaş, Rykhliuk'un etkili hücumları, Dilara'nın bloklarıyla farkın açılmasına izin vermedi: 9-8. Bursa temsilcisi teknik molayı 12-10 önde kapadı. Ardından Leys ve İkbal ile üretkenliğini artıran Bursa BŞB, son bölüme 20-14 önde girerken seti de 25-17 kazandı.

Üçüncü sette maça ağırlığını koymaya başlayan Bursa BŞB, teknik molaya 12-6 önde girdi. Beşiktaş ise Alesia Rykhliuk ile direnmeye çalışırken, ev sahibi ekip buna izin vermedi. Nuran'ın etkili servisleriyle ara yeniden açılmaya başlarken bu seti de Bursa BŞB, 25-20 kazandı.

Dördüncü sette Beşiktaş 2-1 önde iken maçın baş hakemi Cihat Fırıncıoğlu'nun tansiyonu düşünce soyunma odasına gitti. Sadettin Deneri maçı yönetirken Tuncay Sevim yardımcılık görevini üstlendi. Bir müddet oyunun durmasının ardından Beşiktaş 5 sayılık üstünlük (1-6) buldu. Ardından yeşil beyazlılar oyuna yeniden ortak olurken teknik molayı 12-11 önde geçti. Dimitrova'nın skorer kimliğiyle öne çıktığı maçta yeşil beyazlılar bu seti 25-21 kazandı ve maçtan da 3-1'lik skorla galibiyetle ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.