Hava Durumu

Bursa Off-Road Yarışları başladı!

Bursa Hakimiyet Gazetesi ile AS TV'nin medya sponsorluğunda düzenlenen Trial Türkiye Şampiyonası Bursa Off- Road Yarışları için sembolik start, Bursa'nın incisi Gölyazı'da Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey tarafından dün verildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2018 08:06
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2018 08:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Off-Road Yarışları başladı!

HABER I Ayşegül SEVER I

SPONSOR SÖNMEZ MEDYA

Bursa Alternatif Sporlar Kulübü tarafından düzenlenen ve Bursa Hâkimiyet Gazetesi ile AS TV'nin medya sponsorluğunu üstlendiği Trial Türkiye Şampiyonası Off-Road yarışları dün Nilüfer bölgesinde bulunan Gölyazı'da başladı. Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen etkinlikte katılımcılar takım halinde yarışacak ve ağır şartlarda mücadele edecek. 7 ekip 14 araç ve 28 sporcunun olduğu organizasyon bugün sona erecek. Türkiye'nin dört bir yanından gelen katılımcıların yer aldığı yarışları yerinden izlemek için ise birçok sporsever bölgeye akın etti. Saatler öncesinden yarışa katılacak araçların önünde kuyruğa giren vatandaşlar büyük bir ilgi ile Off-road araçları inceledi.

DESTEKLERİMİZ SÜRECEK

Yarışın sembolik startını veren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Hakimiyet Gazetesi'ne yaptığı açıklamada Nilüfer'in bir spor, yarış kenti olduğunu vurguladı. Bozbey, "Nilüfer sporu ve sporcuyu seven bir kent. Spora olan desteklerimiz her zaman devam edecek. Organizasyonda mücadele veren yarışçılarımıza başarılar diliyorum" diye konuştu. Alternatif Sporlar Kulübü Başkanı Dr. Ömer Burç, organizasyona yoğun katılımdan dolayı memnuniyet duyduğunu belirtirken desteklerinden dolayı da Sönmez Medya ailesine teşekkürlerini sundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.