Hava Durumu

Bursa polisi elektrikli süpürgeyle delil topladı..

Bursa'da ihbar üzerine harekete geçen polislerin durdurmak istediği otomobilin sürücüsü kaçmaya başladı. Kovalamaca sırasında araçtan yanlarında bulunan toz halindeki sentetik uyuşturucu metamfetamini yola döken sürücü ve yanındaki oğlu, yakalanıp gözaltına alındı. Polis, aracın içerisini elektrik süpürgesi ile süpürerek 100 gram metamfetamin maddesi ele geçirdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2015 18:02
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2015 18:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa polisi elektrikli süpürgeyle delil topladı..
Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği'ne bağlı Narkotimler, Doğu illerinden metamfetamin getirileceği ihbarı üzerine operasyon için düğmeye  bastı.

Narkotimler, Kestel İlçesi girişinde içersinde E.İ. (51) ile oğlu O.İ.’nin (25) bulunduğu otomobili durdurmak istedi. Durmayıp kaçan sürücü E.İ. ve ve yanındaki oğlu, yanlarında bulunan  toz halindeki metamfetamini yola döktü.

Polis, kovalamacanın ardından yakalanan zanlıların bulunduğu otomobillin içini elektrik  süpürgesi ile süpürünce, toz torbasının içersinde aracın koltukları ve paspaslarına saçılan 100 gram metamfetamin ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.