Hava Durumu

Bursa polisi zehir tacirlerine göz açtırmıyor

Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonları neticesinde 3 kişi gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2018 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2018 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa polisi zehir tacirlerine göz açtırmıyor

Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan kullanan veya bulunduran şahısların suç unsurları ile birlikte yakalanmasına yönelik olarak yürütülen operasyonel çalışmalar neticesinde; İstanbul'dan Bursa'ya yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği yönünde bilgiye ulaştı.

Osmangazi ilçesinde durdurulan 16... plaka sayılı araç İçerisinde R.T.K. ve Ö.B. İsimli şahısları yakalayan polis ekipleri, yakalanan şahısların aracında ve üzerlerinde yapılan aramalarda 450 gram sentetik kannabinoid, 1 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait fişekler ele geçirdi.

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan diğer bir çalışmada ise; Yıldırım ilçesinde kullanmak İçin uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak suçundan yakalanan bir şahsın üzerinden bir miktar sentetik kannabinoid ele geçirilerek, konu ile ilgili devam eden çalışmalarda, şahsa uyuşturucu maddeyi sattığı tespit edilen E.M. İsimli şahıs yakalandı ve yakalanan şahsın ikametinde yapılan aramalarda bir miktar sentetik kannabinoid ele geçirildi.

Yapılan operasyonlar neticesinde yakalanan toplam 4 şahıstan 1'i hakkında kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak suçundan adli işlem yapılırken, yakalanan diğer 3 şahıs, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak suçundan gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.