Hava Durumu

Bursa seni çok sevdi

Bursaspor Kulübü’ne tarihindeki tek şampiyonluğu yaşatan başkan olan İbrahim Yazıcı, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2013 09:17
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2013 09:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa seni çok sevdi

İbrahim Yazıcı, cumartesi günü Orduspor'la oynanan deplasman maçının ardından Bursa dönüşünde fenalaştı. Hastaneye kaldırılan Başkan Yazıcı’nın kalbi durdu. Doktorların 1 saat süren çabaları sonrası Yazıcı, tekrar hayata döndürüldü.

HASTANEYE AKIN

Dün sabah erken saatlerinde Yazıcı’nın kalbi yeniden durdu. Ancak doktorların tüm çabaları kendisini bu kez hayata döndürmeye yetmedi.  Acı haberin ardından yakınları, Bursaspor yönetici ve taraftarları ile Bursalılar hastaneye akın etti.

Cenaze töreni yarın

İbrahim Yazıcı için yarın Atatürk Stadyumu’nda tören düzenlenecek. Stadyumdaki törenden sonra Yazıcı’nın cenazesi Ulu Camii’nde öğle vakti kılınacak namazın ardından Emirsultan Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Taraftar yasta

Bursaspor’un büyük başarılarında imzası bulunan İbrahim Yazıcı’nın ölümü Yeşil Beyazlı camiayı yasa boğdu.

Değerim anlaşılacak

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, vefat eden başkan Yazıcı’nın kendisine ‘Benim ne adam olduğum öldükten sonra anlaşılacak’ dediğini ve Türk futbolunun çok büyük bir değeri kaybettiğini söyledi.

Bursa’yı şampiyon yaptı

Başkan İbrahim Yazıcı yönetimindeki Bursaspor, 2010'da Spor Toto Süper Lig şampiyonluğunu kazanarak, bu başarıyı diğer dört kulüpten sonra elde eden ilk takım unvanına sahip oldu.









 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.