Hava Durumu

Bursa Valisi Küçük'ün konuk mesaisi

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve AK Parti Osmangazi ilçe yönetimi, Bursa Valiliği görevine atanan İzzettin Küçük’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2016 08:01
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2016 08:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Valisi Küçük'ün konuk mesaisi
Valiler kararnamesiyle Şanlıurfa Valiliği’nden Bursa Valiliği görevine atanan İzzettin Küçük’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa  Dündar, Vali Küçük’e ilçe ve ilçede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

AK Parti 22. Dönem Milletvekili Şevket Orhan ve Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Erdönmez’in de katıldığı ziyarette Osmangazi’nin Bursa’nın en büyük, Türkiye’nin ise 4’üncü büyük ilçesi olduğunu belirten Başkan Dündar,“Öncelikle Sayın Valimize evliyalar şehri Bursa’daki yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

BURSA MARKASINA ORTAK KATKI

Bursa’da yerel yönetimler olarak uyumlu bir çalışma içerisinde olduklarının altını çizen Dündar, "Sayın Valimiz de, tecrübe ve deneyimleri ile gerek ilçemize gerekse de kentimize önemli katkılar sunacaktır. İnşallah işbirliği içerisinde birçok çalışma yürüterek, Bursa’nın ve Osmangazi’nin marka değerine katkılar sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Dündar’a ziyaret için teşekkür eden Vali Küçük de, “Bursa, Türkiye’nin en önemli şehirlerinden bir tanesi. Tarihiyle, doğasıyla, sanayisi ve turizmiyle Türkiye’nin adeta parlayan yıldızı. Bu şehre hizmet edecek olmanın gururunu yaşıyorum. Tüm yerel yönetimler ile el ele vererek bu şehre hak ettiği hizmetleri vereceğiz” şeklinde konuştu.          

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri de Vali İzzettin Küçük’ü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.