Hava Durumu

Bursalı Ardahanlılar'dan Afrin'e tam destek!

Bursa Ardahan İli ve İlçeleri Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Afrin'e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'na tam destek verdi.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2018 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2018 10:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalı Ardahanlılar'dan Afrin'e tam destek!

Bursa Ardahan İli ve İlçeleri Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Güven Gökten, sınırın az ötesinde bulunan hainlerin hadlerini bildirmek amacıyla başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nı desteklediklerini ve Mehmetçiğin her zaman yanında olduklarını dile getirdi. Ökten, "Ülkesi için gözünü budaktan sakınmayan, bu yolda ölüme meydan okuyan, geri dönmeyi hiç düşünmeyen, vatan toprağını çevreleyen sınırları korumak adına çıkılan yolu 'düğün' olarak kabul eden Mehmetçiğimizin her daim arkasında olduğumuzu dost, düşman herkes bilmelidir" dedi.

Şehitlerimize Allah'tan rahmet, şanlı gazilerimize de acil şifalar dileyen Gökten, "15 Temmuz 2016 hainliğinden sonra Türkiye'nin yine hassas bir dönemden geçiyor. Sözde dost ve müttefik görünümlü ama hainlere her türlü lojistik ve silah yardımı yapan başta Amerika olmak üzere tüm batılıların Türkiye'yi arkadan vurmaktan vazgeçip NATO üyeliğinin gereğini yapmaya davet ediyoruz" diye konuştu.

Şehit Mehmetçiklerimize yapılan saldırılarda ele geçirilen silahların her şeyi gözler önüne serdiğini, o nedenle bu ülkelerin kıvırma paylarının da ortadan kalktığını dile getiren Ökten,

"Bizim nasıl bir millet olduğumuzu sınamalarına gerek yok. Osmanlı'ya kadar gitmeye gerek yok. Yedi düvele karşı kendimizi Çanakkale'de, Dumlupınar'da, İnönü'de, Sakarya'da göstermişiz. Bu vatan evlatları Atatürk ve silah arkadaşlarının o günkü ruhuyla İzmir'den Ardahan'a, Sinop'tan Mersin'e kadar yine yekvücut olur, sınırlarımızda gözü olanın gözünü çıkarmasını bilir. Bizim sabrımızı test etmek kimseye fayda getirmez. Bu millet kükrediğinde 'Bendimi çiğner aşarım' sözünün gereğini yapar. Son olarak şehitlerimizin mekanlarının cennet olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz eder, gazilerimize de acil şifalar dilerim" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.