Hava Durumu

Bursalı gencin cesedi Şile'de batan gemiden çıkarıldı

İstanbul Şile açıklarında radardan kaybolan geminin mürettebatına ilişkin yapılan çalışmada sabah saatlerinde 1 kişinin cesedine ulaşılmıştı, akşam saatlerinde ise 3 kişinin daha cesedi çıkarıldı. Son çıkarılan cesetlerin arasında Bursalı olduğu bildirilen Mert İlkmen' de var.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2017 21:36
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2017 21:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalı gencin cesedi Şile'de batan gemiden çıkarıldı

Şile açıklarında batan gemide arama çalışmaları devam ederken bugün dört kişinin cesedine ulaşıldı. Böylece kayıp 10 kişiden 7'sinin cesedine ulaşılmış oldu. Şile açıklarında batan demir yüklü kuru yük gemisinin kayıp mürettebatını arama çalışmaları sırasında sabah saatlerinde bir kişinin cesedine ulaşılmışkı. Çıkarılan cesedin ikinci kaptan Cüneyd Yedican'a ait olduğu belirlendi. Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait botla Şile Limanı'na getirilen Yedican'ın cenazesi daha sonra ambulansla Şile Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yedican'ın cenazesinin hastanede yapılacak kimlik tespitinden sonra Adli Tıp Kurumu'na gönderileceğini öğrenildi.

3 CESEDE DAHA ULAŞILDI

Şile'de batan gemiyle ilgili yapılan çalışmalarda 3 kişinin daha cesedi bulundu. Sabah saatlerinde de ikinci kaptan Cüneyd Yedican'ın cenazesi bulunmuştu. Daha önce ise 3 mürettebatın cesedine ulaşılmıştı. Böylece toplam 7 mürettebatın cansız bedenine ulaşılmış oldu.

İSİMLERİ BELLİ OLDU

Şile açıklarında batan demir yüklü kuru yük gemisinin kayıp mürettebatıyla ilgili sürdürülen arama çalışmalarında cesedi bulunan son 3 kişinin isimleri belli oldu.

Şile açıklarında batan demir yüklü kuru yük gemisinin kayıp mürettebatıyla ilgili sürdürülen arama çalışmalarında ekipler, son olarak 3 kişinin cansız bedenini kıyıya çıkardı. Gemiden son çıkarılan cesetlerin Mert İlkmen, Nedim Alicem ve Mahir Sanayır'a ait olduğu tespit edildi. Şile Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cesetler, yapılacak işlemlerin ardından Adli Tıp Kurumuna gönderilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.