Hava Durumu

Bursalı sporcudan gururlandıran başarı

BM Boks sporcusu Emir Büyükdağ, Kahramanmaraş'ta düzenlenen 'Yıldız Erkekler Boks Şampiyonasında 80 kiloda Türkiye şampiyonu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2018 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2018 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalı sporcudan gururlandıran başarı

17-22 Temmuz tarihlerinde Osman Sayın Spor Salonu'nda gerçekleşen müsabakalarda, BM Boks sporcusu Emir Büyükdağ, karşılaştığı 5 rakibini de birinci rauntta mağlup etti. 80 kiloda mücadele eden genç sporcu, kendi sıkletinde Türkiye şampiyonu oldu. Ödül töreninde büyük mutluluk yaşayan Büyükdağ, sevincini antrenörleriyle paylaştı.

Bu şampiyonlukla birlikte sporcunun toplamda 6 Türkiye şampiyonluğu ve bir Avrupa ikinciliği olduğunu söyleyen BM Boks Kulübü Başkanı Kazım Aydın, Emir Büyükdağ'ın gelecekte Avrupa, dünya şampiyonaları ve olimpiyatlarda başarılar getirecek istikbal vadeden bir sporcu olduğunu belirtti. BM Boks kulübünün bir yıldır faaliyet gösterdiğini de sözlerine ekleyen Kazım Aydın, kulübün donanımlı antrenörler nezaretinde yeni şampiyonlar çıkarmak adına çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti. Kulüp As Başkanı Tarık Dartar da kulüp hedeflerinin olimpiyatlara sporcular göndermek ve ülkemize altın madalyalar kazandırmak olduğunu kaydetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.