Hava Durumu

Bursalılar dikkat! Hazırlıksız yakalanmayın...

Meteoroloji'nin yaptığı son hava durumu tahminlerine göre, 1 Haziran cumartesi bugün İç Anadolu, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun bazı kesimleri ile Edirne, Kırklareli, Kütahya, Bilecik, Bolu, Karabük, Kastamonu ve Sivas çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2019 09:03
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2019 09:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalılar dikkat! Hazırlıksız yakalanmayın...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemiz genelinin az bulutlu ve açık, zamanla kuzey, iç ve doğu kesimlerinin yer yer parçalı ve çok bulutlu, İç Anadolu'nun kuzey ve batısı, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Edirne, Kırklareli, Kütahya, Bilecik, Bolu, Karabük, Kastamonu ve Sivas çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normalleri üzerinde seyredeceği öngörülüyor.

Rüzgarın da genellikle batı ve güneybatı zamanla kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

BURSA'DA YAĞIŞ KAPIDA

Bursa'da bugün hava çoğunlukla bulutlu. Hava sıcaklığı 17 ila 30 derece arasında değişecek. Yarın ise gökgürültülü sağanak yağış var. Hava sıcaklığında ise ciddi bir farklılık yaşanmayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.