Hava Durumu

"Bursaspor'a Baskı var"

Takımın gidişatının iyi olmadığını belirten Başkan Ay, "Şu an öyle bir durumdayız ki ben Bursaspor'un en büyük makamında olmama rağmen baskıyı hissediyorum. Ancak inşallah bu hafta çıkışa geçeceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2018 08:20
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2018 08:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Bursaspor'a Baskı var"

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

YUKARIYA TIRMANIŞ

Süper Lig'de 21 hafta sonunda 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 9 mağlubiyetle elde ettiği 26 puanla 10. sırada bulunan Bursaspor'un son durumunu Başkan Ali Ay değerlendirdi. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetiminin ziyareti sonrası konuşan Ay, "Biz geçen seneyi yaşayan bir kulübüz. Yani şu an öyle bir durumdayız ki ben Bursaspor'un en büyük makamında yani başkanlık koltuğunda oturuyorum. Öyle şeyler yazılıyor, çiziliyor ki açık ve net söyleyeyim inanın ben bile başkan olarak baskı altında kalıyorum. Bu nedenle sizden ricam tansiyonu düşürmeniz. Evet gidişat iyi değil. Biz de görüyoruz, biz de biliyoruz. Bu durumla ilgili hocalarımız ile de görüştük. Daha önümüzde 13 maç var. Hepsini kazanmak için oynayacaklar. Ama inşallah bu son kötü maçımız olur. Bundan sonra artık yukarıya doğru tırmanırız diye düşünüyorum" diye konuştu.

ÖDEME YAPACAKLAR

Kendilerinin ve futbolcuların da ortaya çıkan duruma çok üzüldüğünü belirten Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Biz de çok üzülüyoruz. Futbolcularımız da çok üzülüyor. Sizden de ricam lütfen bu negatif havayı biraz azaltınız. Çünkü onların ruh halini bir düşünün. Bu durumu geçen sene yaşamış oyuncularımız da var. Sadece bu konuda rica ediyorum. Bu takım hepimizin takımı. Hatta tek tek oyuncularımızın kalitesine baktığımızda bence şu anda ilk 5'e oynayacak bir takım. Ama ilk yarıdaki o havayı ikinci devre yakalayamadık. İnşallah bundan sonra yakalarlar ve biz de artık güle oynaya statlardan çıkarız. Bunun için de çalışıyoruz, çaba sarf ediyoruz. Ödeme konusunda da bugün yarın bir şey yapacağız. futbolcularımızın hiç olmazsa 1 aylıklarını ödeyeceğiz ve onları biraz rahatlatacağız. İnşallah Yeni Malatyaspor maçını kazanırız da bu ortamdan kurtuluruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.