Hava Durumu

Bursaspor'a Konya'da büyük ayıp! Genç oyuncular dışarı çıkartıldı ve...

Bursaspor'un Atiker Konyaspor ile oynadığı maçta U21 Takımı oyuncuları güvenlik güçleri tarafından dışarı çıkarılırken, Bursasporlu yöneticilerin devreye girmesiyle maçı locadan takip etti.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2017 16:41
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2017 16:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'a Konya'da büyük ayıp!  Genç oyuncular dışarı çıkartıldı ve...

Süper Lig'in 14'üncü haftasında Bursaspor, Konyaspor'u deplasmanda 3-0'lık skor ile mağlup ederken tribünlerde ise tatsız bir olay yaşandı. U21 Ligi'nde oynanan Konyaspor-Bursaspor maçının ardından konuk ekibin U21 Takımı oyuncuları, Süper Lig'deki karşılaşmayı Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'ndaki VIP Tribünü'nden takip etti.

Bursaspor Kulübü'nün yayınladığı resmi açıklamaya göre ise, burada Konyaspor taraftarının sözlü tacizlerine uğrayan Bursasporlu genç oyuncular, daha sonrasında ise güvenlik güçleri tarafından stat dışına çıkarıldı.

LOCADAN TAKİP ETTİLER

Yaşanan bu durumun ardından protokol tribününde karşılaşmayı takip eden Bursasporlu yöneticiler, olaya müdahil oldu. Yöneticiler, durumu Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ve Bursa Valisi İzzettin Küçük'e telefonla bildirdi. Çavuşoğlu ve Küçük'ün araya girmesiyle Bursaspor U21 Takımı oyuncuları, bir locaya alındı ve karşılaşmayı buradan takip etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.