Hava Durumu

Bursaspor'a sağ beki Le Guen bulacak

Barış Yardımcı'nın beklenen düzeye gelmemesi, Ertuğrul Ersoy'un sağbekte oynamak istememesi bu mevki için arayışları artırdı. Le Guen yönetime, 'Umman'dan bildiğim oyuncular var. Sağbek transferini bana bırakın' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2017 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2017 10:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'a sağ beki Le Guen bulacak

Transferde eski öğrencilerine yönelen Fransız teknik adam yönetime net konuştu: "Sağ beki bana bırakın"

ERTUĞRUL OYNAMAK İSTEMEDİ

Hazırlık maçlarında ve sezonun ilk karşılaşmasında sağbekte istenilen ritmi tutturamayan Bursaspor'da arayışlar davam ediyor. Bu mevki için eldeki tek isim Barış Yardımcı henüz istenilen form düzeyini yakalayamadı. Asıl oyun bölgesi stoper olan ancak zaman zaman sağbekte de görevlendirilen Ertuğrul Ersoy ise teknik heyete 'sağbekte oynamak istemiyorum' dedi.Bacary Sagna'yı yüksek maliyeti nedeniyle kadrosuna katamayan, Makedon Ristovski'yi ise Sporting'e kaptıran Bursaspor'da teknik direktör Paul Le Guen'in ilginç bir çıkış yaptığı öğrenildi.

UMMAN'DA TEMAS KURULACAK

Scout departmanının sağbek arayışlarını sürdürdüğü dönemde Fransız çalıştırıcının yönetime, bu mevki için kendisinin de bir- takım temaslar kuracağını söylediği bildirildi. Le Guen'in yönetime, 'Barış elbette istenilen düzeye çıkacak. Ona güveniyorum ancak, kesinlikle sağbek almamız şart. Umman Milli Takımı'nda çalıştığımda dikkatimi çeken oyuncular vardı. Onlarla temas kuracağım. Sağbek işini bana bırakın' dediği belirtildi. Paul Le Guen'in Umman'daki oyuncularla yapacağı görüşmeden sonra bahsi geçen sağbeklerle yönetimin temas kurması kararlaştırıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.