Hava Durumu

Bursaspor'a yakışan kadro kuracağız

Teknik direktör Şenol Güneş'le birlikte ciddi bir çalışma içinde olduklarını belirten Bursaspor Başkanı, “Kimse merak etmesin. Takımdan kimin gidip gitmeyeceği belli değil ama iyi günler yakında” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2014 09:25
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2014 09:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'a yakışan kadro kuracağız

Bursaspor'da başkan Recep Bölükbaşı ile teknik direktör Şenol Güneş arasındaki İstanbul'da gerçekleşen görüşme kısa sürdü. U17 takımının Fenerbahçe ile oynadığı ve Türkiye şampiyonluğu ile sonuçlanan maçın bir bölümünü beraber izleyen Güneş ve Bölükbaşı'na İrfan Buz da eşlik etti. Görüşmede Buz ile Güneş tanışma fırsatını elde etti.

İstanbul'daki görüşme hakkında Bursa Hakimiyet'in sorularını yanıtlayan Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı camiadan sabırlı olmalarını istediklerini söyledi. Yoğun bir tempoda çalıştıklarının altını çizen Bölükbaşı, “Bursaspor için iyi işler yapmaya çalışıyoruz. Şu an için sadece teknik direktörümüz belli. Ama camiamız merak etmesin iyi günler yakında” dedi.

Transfer çalışmaları hakkında da görüşlerini aktaran Başkan Bölükbaşı, “Aydın Karabulut'un menajeriyle el sıkıştık. Bu konuyu hocamızla da değerlendireceğiz. Başka oyuncular da var. Arkadaşlarım rapor hazırlıyor. Pazartesi günü (yarın) hocamız Bursa'ya gelecek. Kamp yerinden kadroya kadar her şey şekillenmiş olacak” diye konuştu.

Takımdan kimlerin gönderileceğiyle ilgili soru üzerine Bölükbaşı şu ifadeleri kullandı. “Bu konuya Şenol hocamız karar verecek. Yabancılar da dahil birçok oyuncumuz var. Biz Bursaspor'a yakışan kadroyu kuracağız”. Görev dağılımı ve kulüp müdürünün kim olacağı sorusunu ise Bölükbaşı, “Her kafadan bir ses çıkıyor.  Gerektiği zaman görev dağılımını da kulüp müdürünü de açıklarız” dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.