Hava Durumu

Bursaspor Akhisar'a bileniyor!

Bursaspor Akhisarspor ile bugün saat 13.30'da Akhisar Stadyumu'nda karşılaşacak.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2018 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2018 10:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Akhisar'a bileniyor!

Akhisarspor 1 adım önde

Akhisarspor'la Bursaspor bugüne kadar birbirlerine 15 kez rakip oldu. İki takım arasındaki rekabette galibiyet sayılarında Ege temsilcisinin bir farklı üstünlüğü bulunuyor. Bugüne kadar Akhisarspor 5, Bursaspor ise 4 galibiyet elde edebildi. Taraflar 6 maçta eşitliği bozamadı. Bursaspor'un rakibiyle deplasmanda oynadığı 7 maçta sadece 1 galibiyeti bulunuyor.

Serkan Çınar'la 6 galibiyet var

Bursaspor'la Akhisarspor arasındaki kritik maçı Serkan Çınar yönetecek. İstanbul Bölgesi hakemi Serkan Çınar Yeşil Beyazlılar'ın son olarak Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu'nda Gençlerbirliği'ni 2-1 yendiği maçta görev almıştı. 42 yaşındaki Serkan Çınar, Bursaspor'un bugüne kadar 12 maçında düdük çaldı. Yeşil Beyazlılar bu karşılaşmaların 6'sından galibiyet elde ederken 3'er maçta sahadan beraberlik ve yenilgiyle ayrıldı. Serkan Çınar'ın yönettiği maçlarda Akhisarspor 2 galibiyet, 6 beraberlik, 4 yenilgi çıkardı. Tecrübeli hakem bu sezon Süper Lig'de 6, toplamda da 12 maçta görev aldı. Serkan Çınar bugüne kadar hakemlik kariyerinde 260 maçı geride bıraktı.

Ertuğrul ve Agu oynayacak mı?

Bursaspor'un son dakikada yediği golle 2-2 sona eren Beşiktaş maçında sergilediği futbol camiayı mutlu etmiş, oyuncuların da özgüven kazanmasını sağlamıştı. Teknik direktör Paul Le Guen oyuncularından aynı performansı Akhisar deplasmanında da sergilemelerini istiyor. Fransız teknik adam sakatlığını atlatan Ertuğrul Ersoy ve kart cezası sona eren Mikel Agu'yu kadroya dahil etti. Ancak her iki oyuncunun sahaya ilk 11'de çıkıp çıkmayacağı merak konusu. Ertuğrul Ersoy'un son maçlarda formsuz olan William Ekong'un yerine oynama ihtimali bulunuyor. Beşiktaş karşısında orta sahanın iyi performans sergilemesi Mikel Agu'nun kulübeye çekilme ihtimalini güçlendirdi.

Buruk'un şansı tutmuyor

Bursaspor'un bugünkü rakibi Akhisarspor'da teknik direktör Okan Buruk'un Yeşil Beyazlı takımı karşı şansı tutmuyor. Genç çalıştırıcı bugüne kadar Bursaspor'a teknik direktör unvanıyla rakip olduğu 7 maçtan 6'sından yenik ayrıldı.

Sow ve Pablo götürülmedi

Bursaspor'da Beşiktaş maçı öncesinde sakatlanan ve son anda kadrodan çıkarılan Moussa Sow Akhisar deplasmanında da takımdaki yerini alamayacak. Yeşil Beyazlılar'da Pablo Martin Batalla da zorlu mücadelede forma giyemeyecek. Yeşil Beyazlılar'da bu iki isme ek olarak Kubilay Kanatsızkuş ve Emre Taşdemir de Manisa'ya götürülmedi. Ev sahibi Akhisarspor'da sakatlığı süren Kadir Keleş Bursaspor'a karşı oynayamayacak.

3,5 dakikada bitirdiler

Bursaspor'u Akhisar deplasmanında taraftarı yalnız bırakmayacak. Yeşil Beyazlı renklere gönül verenler satışa çıkan 640 bileti 3,5 dakika içinde tüketmişti. Bursaspor rakibi karşısında kendisine ayrılan tribünün tamamını dolduracak taraftarının desteğini arkasına alarak mücadele edecek.

Heyecan AS TV'de

Akhisarspor'la Bursaspor arasındaki kritik maçın tüm detayları AS TV farkıyla ekranlara gelecek. Akhisar'dan maç öncesi ve sonrasında yapılacak canlı yayınlarla önemli maçın nabzı izleyenlere aktarılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.