Hava Durumu

Bursaspor Başkanı Ay'dan çok çarpıcı sözler

Mayıs 16 Grubu’nun Özlüce Tesisleri’ne ziyaretinde konuşan Başkan Ali Ay, “Mart ayını 8-10 milyon TL açıkla tamamlıyoruz. Bu ay dedik ki ‘Başka paramız yok vergiyi ödemeyelim’. Futbolculardan bazıları yardımcı oldular” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2016 22:02
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2016 22:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Başkanı Ay'dan çok çarpıcı sözler
Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay önemli açıklamalar yaptı. Mayıs 16 Grubu üyelerinin Özlüce Tesisleri’nde ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde konuşan Ali Ay, “mart ayını da inşallah bitireceğiz. 8-10 Milyon açıkla tamamlıyoruz. Öteleyerek, ödeyerek temmuz-ağustos aylarını görmeye çalışıyoruz. Şu anda bu ayki vergi miktarı 3 milyon 700 bin TL. Bizim ödediğimiz vergiyle bazı kulüpler geçiniyor. Bunları biliyorduk ama vergileri bu kadar hesaplamamıştım. Eylül –ekim-kasım-aralık ödenmediği için ve bir de üst üste geldiği için ne kadar öderseniz o kadar da fazla vergi biniyor. Bunların stopajları da var. Bu ay dedik ki başka paramız yok vergiyi ödemeyelim. Futbolculardan bazıları yardımcı oldular” dedi.

FUTBOLCULARA MESAJ

Başkan Ali Ay şöyle devam etti: “Böyle böyle götüreceğiz işleri. Biraz maliyetleri aşağıya çekmeye çalışacağız. Ama tabii o da olursa. Elimizde B ve C planları da var. Sadece planlar ile olmuyor. Burada futbolcularımızın da biraz özveri göstermesi lazım. Bizim için borcu aşağı düşürmek çok önemli. Bunun için ya futbolcu satacaksınız veya elinizdeki ürünleri. Bunlar neler? Stadyum isim hakkı, kapı isimleri, kombineler, locaları satacaksınız. Benzin istasyonu projesinde belki birkaç hafta içerisinde bir iki tanesi gerçekleşir. Çok yanlışlar yapılmış. Neticede kaybeden Bursaspor olmuş. Sizlerden de çevrenize, dostlarınıza ürünlerimizin satın alınması için öneride bulunmanızı rica ediyoruz”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.