Hava Durumu

Bursaspor Başkanı Bölükbaşı, taraftarlarla el ele...

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Bursaspor'a gönül verenlerin yanında olmaya devam ediyor. Göreve geldiği günden beri ziyaretçileri akınına uğrayan Başkan Bölükbaşı, fırsat buldukça taraflarla da bir araya geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2014 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2014 13:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Başkanı Bölükbaşı, taraftarlarla el ele...

Bursa ikinci amatör kümede şampiyon olarak birinci amatör kümeye yükselen Gülbahçespor, düzenlenen gecede şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı. Gülbahçe’de yüzlerce taraftarın coşkuyla kutladığı şampiyonluk gecesine Başkan Recep Bölükbaşı da katıldı. Bölükbaşı yaptığı konuşmada, "Birinci amatör kümeye yükselen Gülbahçespor’un yöneticilerini ve futbolcularını tebrik ediyorum. Genel kurulun ardından çalışmalarımıza başladık. Bursa’nın her kesimiyle iletişime geçtik. Bugün buradaki kalabalığı görünce çok mutlu oldum. İlerleyen dönemde Gülbahçespor’dan futbolcularımızı Bursaspor forması giyerken görmek istiyorum. Şampiyonluğunuz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Gülbahçesporlu futbolcular, şampiyonluk kupasını Başkan Recep Bölükbaşı, BASKF Başkanı Cemal Vardar ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdülkadir Karadağ’ın elinden aldı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.