Hava Durumu

Bursaspor Batalla'dan vazgeçmeyecek

Pablo Batalla’yla ilgili, "Taraftar boşuna bir futbolcuyu bu kadar sevmez” diye konuşan Bursaspor Başkanı Ali Ay, "35 yaşındaki Batalla sahada dursa bile takıma yine büyük katkı sağlayacaktır. Eğer o da isterse sözleşmesini uzatırız" sözleriyle Arjantinli futbolcuya ucu açık mukavele teklif etti.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2016 05:17
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2016 05:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Batalla'dan vazgeçmeyecek
Süha GÜRSOY'un haberi
Bursaspor Başkanı Ali Ay, sezonun ilk maçında elde edilen üç puanın mimarı Pablo Martin Batalla ile ilgili Bursa Hakimiyet’e tarihi bir açıklamada bulundu. Arjantinli futbolcunun performansıyla taraflı tarafsız herkesi kendisine hayran bıraktığını belirten Ali Ay, “Batalla bu yaşında takımın en çok koşan ismi. Allah nazarlardan saklasın” diye konuştu.

 Ali Ay, Batalla’yla uzun süreli çalışma isteğinde olduklarının da altını çizerek, “Batalla’nın sözleşmesi 2018’de bitiyor. O zaman 34 yaşında olacak. Biz ondan ayrılmak istemiyoruz. Eğer o da isterse sözleşmesini uzatırız. 35 yaşındaki Batalla sahada dursa bile takıma yine büyük katkı sağlayacaktır. Taraftar boşuna bir futbolcuyu bu kadar sevmez” diye konuştu. 

KEŞKE HERKES ONUN GİBİ OLSA

Arjantinli futbolcuya övgüler yağdıran Bursaspor Başkanı Ali Ay, “Batalla tek kelime ile harika bir insan. Futbolculuğunun yanı sıra karakteri de 10 numara. Gerçi bu sezon takımdaki arkadaşlarımızın hepsi karakterli. Keşke ülkemizdeki bütün futbolcular Batalla gibi olsa” yorumunda bulundu. 

Adanaspor galibiyetinin camiaya moral kazandırdığını ifade eden Ali Ay, “İnanıyorum ki her şey daha güzel olacak. Sportif başarının yanı sıra ekonomik başarıyı da hedefliyoruz. Digitürk’teki sıkıntı bu yılki tüm planlarımızı altüst etti. Kasaya geçen sezon 22 milyon lira gibi bir rakam girmiş. Bu yıl o rakamı bulacağımızı tahmin etmiyorum. Şimdiye kadar 5 milyon lira geldi. 6-7 milyon lira daha gelecek gibi duruyor” dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.