Hava Durumu

Bursaspor'da De Sutter bilmecesi

Bursaspor heyeti menajer Didier Frenay’la Belçikalı futbolcunun durumunu ele aldı. Taraflar De Sutter’in takımdan ayrılması konusundaki görüşlerini paylaştı. Bürokratik işlemler halledilirse De Sutter Club Brugge’e geri dönecek.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2016 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2016 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da De Sutter bilmecesi
AYRILMAK İSTİYOR

Bursaspor’da Tom De Sutter ile yoların ayrılmasına sayılı günler kaldı. Fransa’ya giden Bursaspor heyeti Belçikalı futbolcunun menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdi.Tom De Sutter’in Türkiye’de oynamak istemediği hakkında menajerine bilgi verdiği ve ülkesine geri dönmek için tüm girişimleri yapmasını söylediği ifade edildi. Tecrübeli kramponun Belçika’da meydana gelen bombalı saldırı nedeniyle de ülkesinde bulunan yakınlarını yalnız bırakmak istememesinden dolayı bu kararı aldığı ifade edildi.

ALİ AY AÇIKLAYACAK

Bursaspor’da beklentinin altında kalan yüksek maliyeti ve uzun süreli kontratı sebebiyle kulübe ağır bir yük haline gelen Tom De Sutter’in mukavelesinin feshi konusunda gerekli görüşmelerin kısa zaman içinde bitirilmesi planlanıyor.  De Sutter’in eski takımı Club Brugge’a dönmesi konusunda Belçika ekibinin de istekli olduğu ifade edildi. Bursaspor heyetinin menajer Didier Frenay’la yaptığı görüşmenin raporlarını bugün başkan Ali Ay’a sunacağı ve Ali Ay’ın da kamuoyu ile paylaşacağı bildirildi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.