Hava Durumu

Bursaspor'da Delarge gol atmayı unuttu

Bursaspor'da kariyerinin en golcü sezon başlangıcını yapan Dzon Delarge, son 5 lig maçında rakip fileleri havalandıramadı.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2017 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2017 11:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da Delarge gol atmayı unuttu

Bursaspor'un bu sezon kadrosuna kattığı isimlerden olan Dzon Delarge, son haftalarda gol yollarında suskun kaldı. Yeşil-beyazlı forma ile Süper Lig'in 2'nci haftasında oynanan Aytemiz Alanyaspor maçıyla birlikte mücadele etmeye başlayan 27 yaşındaki oyuncu, arka arkaya 3 lig maçında attığı gollerle öne çıkmıştı. Bursaspor ile oynadığı ilk 5 lig maçında 4 kez rakip fileleri havalandıran Delarge, sonraki 5 lig maçında ise gol sevinci yaşayamadı. Son olarak Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalınan maçta bir golün asistini yapan deneyimli kanat oyuncusu, bu sezon yeşil beyazlı forma ile 11 maçta toplamda 4 gol ve 1 asist kaydetti.

Geçtiğimiz sezon Osmanlıspor formasıyla boy gösteren Dzon Delarge, burada çıktığı 41 maçta ise yalnızca 3 kez rakip ağları sarsmıştı. Kariyerindeki en iyi sezon başlangıcına Bursaspor'da ulaşmasına karşın 4 golde kalan Delarge, Yeni Altındağ Belediyespor ile oynanan kupa maçında da 26 dakika süre almasına karşın gole katkı veremedi.

Öte yandan Dzon Delarge, ligde 5 maçtır gol atamamasına karşın; skora olan direkt katkısıyla 3'er gollü Antalyaspor'dan Samuel Eto'o, Medipol Başakşehir'den Emmanuel Adebayor, takım arkadaşı Bogdan Stancu ve 2 gollü Fenerbahçeli Vincent Janssen gibi forvet oyuncuları geride bıraktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.