Hava Durumu

Bursaspor'da iki ayrılık birden! Vergini ve Badji...

Bursaspor'da forma giyen Santiago Vergini, ülkesi Arjantin Ligi ekiplerinden San Lorenzo'ya transfer olurken, Stephane Badji'nin de Bulgaristan'ın PFC Ludogorets takımına transfer olduğu bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2019 21:51
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2019 21:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da iki ayrılık birden! Vergini ve Badji...

Önümüzdeki sezon yoluna Spor Toto 1'inci Lig'de devam edecek olan Bursaspor'da iki ayrılık birden yaşandı.

Önümüzdeki sezonun kadrosunda düşünülmeyen isimlerden biri olan Santiago Vergini, Arjantin Ligi ekiplerinden San Lorenzo ile anlaşma sağladı. Arjantinli stoperi bedelsiz olarak kadrosuna katan San Lorenzo, transferi sosyal medya hesabından da duyurdu. Bursaspor'a geçtiğimiz sezon Arjantin'in Boca Juniors Kulübü'nden bedelsiz olarak kadroya dahil edilen Santiago Vergini, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda toplam 9 maçta 940 dakika süre alabildi.

BADJİ BULGARİSTAN EKİBİNDE

Öte yandan tecrübeli orta saha oyuncusu Stephane Badji'nin de Bulgaristan ekiplerinden Ludogorets ile anlaşmaya vardığı bildirildi.

Badji'nin Bulgar ekibi ile yaptığı görüşme sonrası takımın atkısıyla poz verdiği görüldü.

Bursaspor'un geçen sezon başında bedelsiz olarak renklerine bağladığı Senegalli futbolcu, Spor Toto Süper Lig'de 29 karşılaşmada görev aldı. Bursaspor'dan ciddi anlamda alacağı da bulunan Badji'nin serbest kalmaması için geçtiğimiz günlerde 100 bin Euro'luk bir ödeme gerçekleştirilmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.