Hava Durumu

Bursaspor'da iki transfer için çözüm arayışı

Jonas Martin çıkmaza girdi, Emmanuel Badu için aracılar devreye sokuldu. Bursaspor bir an önce kadroyu şekillendirmeye çalışırken Başkan Ali Ay bugün Paul Le Guen'le Avusturya'da yüz yüze transferi konuşacak.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2017 08:35
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2017 08:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da iki transfer için çözüm arayışı

Bursaspor'da Emanunel Badu ve Jonas Martin'in transferlerinde çözüm arayışları sürüyor

YENİ ANTRENÖR İZİN VERMİYOR

Teknik Direktör Paul Le Guen'in isteği üzerine Bursaspor'da transferde isim üzerine yoğunlaşılmış durumda. Yeşil Beyazlılar'ın gündeminde Jonas Martin ve Emmanuel Badu var. Ancak Jonas Martin'in transferi şu an için çıkmaza girdi. Teknik direktör Paul Le Guen'in araya girmesine karşın Fransız futbolcu ailesini Türkiye'ye getirmeye ikna edemedi. Ayrıca Real Betis Kulübü'nde göreve yeni başlayan teknik direktör Quique Setién de Martin'in takımdan ayrılmasına izin vermedi. Bursaspor eğer yapılan görüşmelerde bir ilerleme kaydedemezse Martin için İspanya'ya giderek İspanyol kulübüyle masaya oturmayı kararlaştırdı.

KULÜP BAŞKANI İKNA EDİLECEK

Bursaspor'un transfer gündeminde sıcaklığını koruyan Emmanuel Badu için de cevap bekleme aşamasına geçildi. Önceki gün İtalya'da yapılan görüşmede oyuncuyla anlaşma sağlandığı, işin kulübü ikna etme noktasına geldiği ifade edildi. Badu'nun menajerinin Udinese kulüp başkanıyla arasının iyi olduğu ve bu transferin bitirilmesinde önemli rol üstendiği belirtildi. Bursaspor bugün ya da yarın Emmanuel Badu'yla kiralık sözleşme imzalayarak Avusturya kampına katılmasını sağlayacak. Başkan Ali Ay da bugün Avusturya'ya giderek yapılan çalışmaları yerinde izleyecek ve teknik direktör Paul Le Guen'le transfer konularını yüz yüze ele alacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.