Hava Durumu

Bursaspor'da kazanma zamanı

Bursaspor saat 14.00'te başlayacak 13. hafta mücadelesinde Kardemir Karabükspor'u ağırlayacak. Son 2 haftayı Kasımpaşa ve Göztepe beraberlikleriyle geçen Timsah, taraftarının desteğiyle rakibini devirerek 3 puan hasretine son vermenin peşinde.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2017 09:07
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2017 09:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da kazanma zamanı

3 PUAN HASRETİ DİNSİN

Süper Lig'in 13. haftasında Bursaspor, bugün Kardemir Karabükspor'u konuk edecek. Saat 14.00'te Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda başlayacak mücadeleyi Antalya bölgesi Süper Lig hakemi Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Mustafa Öğretmenoğlu'nun yardımcılıklarını Murat Ergin Gözütok ile İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak olurken Kadir Sağlam ise 4. hakem olarak görev alacak. Ligde oynadığı son 5 maçta elde ettiği 3 beraberlik ve 2 galibiyet ile iyi bir seri yakalayan Yeşil Beyazlılar, sıkıntılı günler geçiren rakibini devirerek 3 puan hasretini dindirmek istiyor.

ÜSTÜNLÜK TİMSAH'TA

İki takım bugüne kadar 18'i Süper Lig, 2'si de Türkiye Kupası'nda olmak üzere 20 kez karşı karşıya geldi. Ligde oynanan mücadelelerde Bursaspor'un rakibine karşı bariz üstünlüğü bulunuyor. Yeşil Beyazlılar bu zamana kadar oynanan maçlardan 9'undan galip ayrılırken, 6 randevuda Kardemir Karabükspor 3 puana ulaşan taraf oldu. İki takım arasında sadece 3 maç beraberlikle sona erdi. Bursaspor evinde oynadığı karşılaşmalarda ise rakibine 6 kez üstünlük sağlarken, 2 kez sahadan mağlup ayrıldı ve 1 karşılaşma da beraberlikle sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.