Hava Durumu

Bursaspor'da keyifler yerinde

Moussa Sow, Abdullahi Shehu, Yusuf Erdoğan, Emmanuel Badu, Furkan Soyalp ve Aziz Behich birlik, beraberlik mesajları verirken, Harun Tekin taraftarları Konya maçında tribüne davet etti. Mustafa Er ise daha iyi olacaklarını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2018 07:48
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2018 07:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da keyifler yerinde

YUKARIYA ÇIKMA ZAMANI

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor'u yenerek kötü gidişata son veren Bursaspor'da keyifler yerine geldi. Yeşil Beyazlı futbolcuların maç çıkışında yüzleri gülerken, birçoğu galibiyeti sosyal medyada kutladı. Gol orucunu bozarak Göztepe maçının ardından Karabükspor filelerini de sarsan ve Timsah'ta kendiyle özdeşleşen golden sonraki sevinişini yapan Moussa Sow, "Sonuna kadar hep beraber" paylaşımında bulundu. Yeşil Beyazlılara ikinci devrede transfer olan ve ön libero açığını kapatan Abdullahi Shehu, "Karabükspor karşısında zafer kazandığımız için çok mutluyum. Bize inanan ve sonuna kadar destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Şimdi yukarılara çıkma zamanı" şeklinde görüşlerini bildirdi.

DAHA İYİSİ DE OLACAK

Uzun süren sakatlığını atlatan ve Karabük-spor maçıyla formasına kavuşan Emmanuel Badu, "Zafer yaşamanın keyfini hissetmek için yaşanan zorlukları kabul edin", Yusuf Erdoğan, "Biz biriz. Biz Bursasporuz", Furkan Soyalp, "Kazanmak güzel, oynadığın maçta kazanmak ise mükemmelmiş. Bravo takım devam...", Aziz Behich, "Harika bir takım oyunuyla evden uzakta alınan büyük bir sonuç. İlerlemeye devam ediyoruz. Ve bizi deplasmanda yine desteklemeye gelen taraftarlarımıza da teşekkürler", Harun Tekin, "Kazanmamız gereken çok önemli bir 3 puandı. Önümüzdeki hafta tüm taraftarlarımızı stada bekliyoruz. Karabükspor maçındaki yine muhteşem desteğiniz için teşekkürler" ve Mustafa Er de, "Brova takım. Daha iyisi de olacak. Destek olan herkese teşekkürler" paylaşımlarıyla fikirlerini takipçileriyle buluşturdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.