Hava Durumu

Bursaspor'da parola belli: 3 puan

Süper Lig'de üst sıraları hedefleyen Bursaspor bugün İstanbul'da Ka-sımpaşa karşısında galibiyet arayacak. Saat 14.00'te başlayacak mücadele Bein Sports2'den naklen yayınlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2017 08:07
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2017 08:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da parola belli: 3 puan

Timsah, Kasımpaşa karşısında üst sıralar için galibiyet serisi yakalama amacında

AMAN DİKKAT!

Süper Lig'de oynadığı son maçta Antalyaspor'u 4-0 gibi farklı bir skorla yenen ve son maçlarda sergilediği futbolla çıkışa geçen Bursaspor bugün İstanbul deplasmanında Kasımpaşa ile karşılaşacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 14.00'te başlayacak mücadeleyi Suat Arslanboğa yönetecek. Karşılaşma Bein Sports 2'den naklen ekranlara gelecek. Teknik direktör Paul Le Guen son maçında Göztepe'yi 3-1 yenen Kasımpaşa'nın dikkat edilmesi gereken bir takım
olduğunu söyledi.

ÜÇ İSİM YOK

Deneyimli teknik adam hafta içinde oyuncularına zorlu maçın taktik analizini yaparken, son haftalardaki çıkış trendini bu maçta da tekrarlamalarını istedi. Yeşil Beyazlılar'da sakatlığı süren Yusuf Erdoğan, Sercan Yıldırım, Onur Atasayar ve Emre Taşdemir Kasımpaşa'ya karşı forma giyemeyecek. Teknik direktör Paul Le Guen Deniz Yılmaz, Bilal Kısa ve İsmail Konuk'u da Kasımpaşa maç kadrosuna almadı. Bursaspor'da 3'er sarı kartı bulunan Titi ve Agu kart sınırındaki isimler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.