Hava Durumu

Bursaspor'da sessiz ayrılış

Bursaspor'daki kariyerine son noktayı koyan Pablo Martin Batalla, dün sabah Türkiye'den ayrıldı. Eşiyle birlikte tatilini geçirmek için eski takım arkadaşı Ivan Ergiç'in yaşadığı Sırbistan'a giden Arjantinli futbolcunun Bursa'daki son dakikalarını sadece Bursa Hakimiyet görüntüledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2018 08:08
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2018 08:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da sessiz ayrılış

SADECE BURSA HAKİMİYET

Bursaspor'daki 8 sezon süren kariyerine Gençlerbirliği karşısında çıktığı 250'nci maçla son noktayı koyan Pablo Martin Batalla, Türkiye'den ayrıldı. Önceki gün Arjantin'den gelen arkadaşlarıyla Bursa'daki son saatlerini geçiren Pablo Martin Batalla'nın Bursa'dan ayrılışı sırasında yanında sadece Bursa Hakimiyet vardı. Açıklama yapmak istemeyen ve sadece görüntü alınmasını rica eden Pablo Martin Batalla, vedalaşmak için yayına gelen komşularının gösterdiği ilgiye de kayıtsız bırakmayarak Türkçe, 'Teşekkür ederim' sözüyle karşılık verdi.

Batalla'nın oturduğu sitenin güvenlik kulübesine, ismi yazılı tabelanın asılması dikkat çekti.

Batalla Başkan Ali Ay'ın kendisine verdiği plaketi özenle paketledi.

Pablo Özlüce'deki son antrenmanda bir hayranının verdiği tabloyu da Arjantin'e götürdü.

IVAN ERGIÇ'LE BULUŞTU

Özel tercümanı Volkan Çay ile birlikte Arjantin'e özel kargo ile gönderilecek eşyalarını araca yükleyen Batalla, kendisine hediye edilen el yapımı tablolarını büyük bir titizlikle yerleştirdi. Arjantinli krampon, Bursaspor Başkanı Ali Ay'ın Trabzonspor'la oynanılan Bursa'daki veda maçında takdim ettiği, üzerinde 'Sen bu şehrin daima efsanesi kalacaksın' plaketini de özenle paketledi. Pablo eşi Barbara ile birlikte dün sabah 07.05 uçağı ile Sırbistan'a gitti. Burada eski takım arkadaşı Ivan Ergiç'le buluşan Batalla Avrupa turuna çıkacak ve 15 gün sonra Arjantin'e geçecek.

Arjantinli futbolcuyu Bursa'dan Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy uğurladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.