Hava Durumu

Bursaspor'da Soner transferi için sıkı pazarlık

Akhisarspor'la sözleşmesi biten Soner Aydoğdu Bursaspor'dan yıllık 1 milyon Euro garanti para istedi. Bursaspor bu teklifi kabul etmedi. Yeşil Beyazlılar 27 yaşındaki futbolcuya süre verirken, tarafların pazarlıkları yoğun bir şekilde sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2018 07:47
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2018 07:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da Soner transferi için sıkı pazarlık

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

ŞARTLAR ZORLANIYOR

Bursaspor'un iç piyasada ilgilendiği isimlerden Soner Aydoğdu ile Yeşil Beyazlılar'ın pazarlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Soner Aydoğdu Bursaspor'dan yıllık 1 milyon Euro garanti ücret isteyince transfer şu an için pazarlık aşamasında kaldı. Yeşil Beyazlılar Soner Aydoğdu'dan talep ettiği ücretinden indirim isterken, deneyimli krampon cephesinden de şartların zorlanması isteği geldi.

İMZA PARASI İSTEMEDİ

Akhisarspor'la sözleşmesi sona eren ve bu nedenle bonservisi elinde olan Soner Aydoğdu bu kozu iyi değerlendirmeyi amaçlarken, şu an için bir imza parası talep etmediği bildirildi. Bursaspor 27 yaşındaki Soner Aydoğdu'nun istediği ücrette bir indirim yapması halinde bu transfere son noktayı koyacak. Tecrübeli futbolcu geçen sezon takımında 35 maçta 8 gol 6 asistlik performans sergiledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.