Hava Durumu

Bursaspor'da sürpriz transfer Ozan Can Kökçü

Bursaspor yeni sezonun ilk transferini yaptı. Yeşil Beyazlı yönetim Feyenoord U19 Takımı'nda forma giyen Ozan Can Kökçü ile 4 yıllık anlaşma sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da sürpriz transfer Ozan Can Kökçü

Bursaspor'da sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Yeşil Beyazlılar, Hollanda'nın Feyenoord U19 Takımı'nda forma giyen 18 yaşındaki Ozan Can Kökçü ile 1 Temmuz 2017 tarihinden geçerli olmak üzere toplam 4 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe'nin de transfer listesinde olan, Azerbaycan pasaportu da taşıyan ve önceki gün Ümit Milli Takım'a karşı oynayan Ozan Can için Başkan Ali Ay'ın da katılımıyla Özlüce Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi.

EN BEĞENDİĞİ BATALLA

Törende konuşan Ozan Can Kökçü, ''Büyük bir kulüp için imza attım. Küçük yaşlardan beri Bursaspor'u takip ediyorum. 2010 yılındaki şampiyonluğu hatırlıyorum. Futbol altyapısı olarak Hollanda'da Groningen'de 5 yıl oynadım. Bu sezon Feyenoord beni transfer etti. Ofansif orta saha oyuncusuyum. Teknik ve hızlı bir oyun stilim var'' diye konuştu. Genç krampon Bursaspor'da en beğendiği oyuncunun Batalla olduğunu söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.