Hava Durumu

Bursaspor'da şut yok umut var

Yeşil Beyazlı takım Fenerbahçe'ye karşı sadece 3 şut çekebildi. Bu, sezonun en kötü performansı olarak dikkat çekse de oynanan futbol ve yaratılan atmosfer geleceğe ışık tutmaya yetti.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2017 05:02
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2017 05:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da şut yok umut var

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında oynanan Fenerbahçe maçı akıllarda birçok anı bıraktı. Taraftarların yarattığı atmosfer, son dakikada alınan 1 puan, sahaya giren taraftar, pozitif futbol gibi... Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun ayrılmasından sonra Mutlu Topçu için de oldukça zor bir maçtı. Ancak Yeşil Beyazlı takım her ne kadar iyi bir oyun oynamasa da 55 dakika 10 kişi mücadele etmesi ve sahadan yenik ayrılmaması, taraftarın geleceğe umutla bakmasına neden oldu.

DEPLASMANDA 7 ŞUT

Bursaspor'UN, Fenerbahçe'ye karşı sadece 3 şut çekmesi ise dikkatlerden kaçmadı. Bu rakam Yeşil Beyazlı takım adına 2016-2017 sezonunun en kötü performansı olarak kayıtlara da geçti. Bu sezon Gaziantep deplasmanında 2 gol atmasına rağmen sadece 5 şut çeken Bursaspor, bu istatistiği daha da alta çekti. Timsah, galip geldiği Fenerbahçe deplasmanında 7 şut çekmişti. Ancak atılan şuttan çok sahada verilen savaş Bursaspor taraftarını çok daha mutlu etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.