Hava Durumu

Bursaspor'da top koşturuyordu şimdi de... Şaşıracaksınız

Bursa’da bir akaryakıt istasyonunda çalışan kadın pompacı görenleri şaşırtıyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2014 10:06
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2014 10:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da top koşturuyordu şimdi de... Şaşıracaksınız

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Yasemin Kol,  top koşturduğu Bursaspor'un kadın futbol takımının kapanmasıyla iş aramaya başladı. İş için çalmadık kapı, gitmedik yer bırakmayan 37 yaşındaki Kol, gazetede gördüğü ‘Akaryakıt istasyonunda çalışacak eleman aranıyor’ ilanı üzerine heyecanlandı. Herkesin, “Sen kadınsın, bu işi yapamazsın” demesine aldırış etmeyen Kol, iş başı yaptı. Yıllardır çalışan Kol, şimdi en çok sevilen personelden biri oldu.

Ekonomik sıkıntılardan dolayı bu işi yapmaya başladığını kaydeden Kol, ”Futbolu çok sevdim. Ama takımımız kapanınca ortada kaldık. Başta özel güvenlik kursuna gittim. Ama bu alanda çalışmak nasip olmadı. Ülke şartlarından kaynaklanan ekonomik sıkıntılardan dolayı bu işi yapmaya başladım. Başta zorluk çektim, ama şu an alıştım. İş arkadaşlarım da, müşterilerimiz de alıştı” dedi.

Her işin zor olduğunu ifade eden Kol, birçok erkeğin bile yapmaktan çekindiği işini çok sevdiğini belirterek, “Herkes başta ‘Sen bu işi yapamazsın’ dedi. Zaten saçlarımı kısa kesiyorum. Herkes beni erkek zannediyor. ‘Hoş geldiniz’ beyefendi dediğimde, ‘A bu bayanmış, kusura bakma abla” diyorlar. Ama herkes alıştı. Ben de alıştım” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.