Hava Durumu

Bursaspor'da transfer hareketliliği!

Bursaspor Fransız stoper Mbiwa'yı bugün Bursa'ya getirecek. Yeşil Beyazlı yönetim forvet için de Diafra Sakho, Stefano Okaka, Giovanni Sio ve Adrian Ramos arasında tercih yapacak. Sakho'nun belindeki sakatlık şüphesi kafaları karıştırıyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2018 08:32
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2018 08:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da transfer hareketliliği!

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

MBIWA BUGÜN BURSA'DA

Bursaspor'da transferde hareketli saatler yaşanıyor. 31 Ağustos'ta sona erecek transfer döneminin bitmesine sayılı saatler kala çalışmalarını hızlandıran Yeşil Beyazlılar Olimpik Lyon forması giyen stoper Mapou Yanga-Mbiwa'yı bugün Bursa'yla getirecek. Dün beklenen Fransız stoperin bugün sağlık kontrolünden geçeceği açıklandı.

RAPOR İSTENDİ

Forvet arayışında da bugüne kadar yaptığı girişimlerden sonuç çıkaramayan Yeşil Beyazlılar, Rennes'de oynayan Diafra Sakho için kulübüyle temasa geçti. Ancak oyuncunun geçmişte belinde yaşanan sakatlık nedeniyle kafalarda oluşan soru işaretinin giderilmesi adına Rennes'den detaylı bir sağlık raporunun istendiği öğrenildi.

TERCİH AYBABA'NIN

Bursaspor'un forvet için elinde bulunan diğer adaylar Montpellier'de oynayan Giovanni Sio, Adrian Ramos ve Stefano Okaka. Teknik direktör Samet Aybaba'nın kararına göre harekete geçecek yönetim bu kez transferi bitirmek için yurtdışı seferine çıkacak. Oyuncular ve kulüplerle yapılacak görüşmelerde yöneticiler de bulunacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.