Hava Durumu

Bursaspor'da Volkan Şen gördüğü kartlarla zirveye yerleşti!

Bu sezon 33 resmi maçta 11 kırmızı karta maruz kalan Bursaspor, önce hakemlerden ardından da Volkan Şen’den dert yandı. Hakem hatalarından çok canı yanan Yeşil Beyazlı takımda Volkan Şen de genellikle rakibe ve hakeme itirazları sonucu cezalandırıldı. Tecrübeli futbolcu lig ve kupa dahil gördüğü 11 sarı, 2 de kırmızı kartla Türkiye’nin en agresif futbolcuları arasında zirveyi çekti.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2015 06:45
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2015 06:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da Volkan Şen gördüğü kartlarla zirveye yerleşti!
Hem Spor Toto Süper Lig’de hem de Türkiye Kupası’nda gördüğü sarı ve kırmızı kartlardan yakınan Bursaspor, isyan bayrağını çekti. Özellikle son haftalarda görülen kırmızı kartlarla gündeme oturan Yeşil Beyazlı takımda son olarak Türkiye Kupası maçında Volkan Şen kırmızı kartla cezalandırılmıştı. Tecrübeli futbolcu böylece toplamda 11 sarı 2 de kırmızı kartla Türkiye’nin en agresif futbolcusu konumuna geldi.

33 MAÇTA 11 KIRMIZI

Saha içindeki pozisyonlardan çok rakibe ve hakeme yaptığı itirazlardan cezalandırılan Volkan Şen, en son kırmızı kartı da rakip futbolcunun boğazını sıkarak almıştı. Hakemlerden bu sene oldukça dert yanan Bursaspor’un kart raporu da ağızları açık bıraktı. Yeşil Beyazlı takım lig, kupa ve Avrupa da dahil olmak üzere 33 maçta toplam 11 kırmızı kart gördü. Sarı kartın sayısı ise 88.

FATURA AĞIR OLDU

Yeşil Beyazlı takımın oynadığı maçlardaki rakiplerinin ise sadece 3 kırmızı kart görmesi dikkatlerden kaçmadı. Hakemlerin yanlış kararları ve futbolcuların agresif hareketleri aynı zamanda taraftara da yansıdı. Yeşil Beyazlı kulüp bu sebepten dolayı taraftarının küfürlü tezahüratının da faturasını ağır ödedi. Bursaspor, en çok para cezasını çarptırılan takım unvanını da hala elinde bulunduruyor.(Barış YALIM)


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.