Hava Durumu

Bursaspor'da yeni teknik patron kim olacak?

Bursaspor Yönetimi Fatih Tekke'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna kimin oturacağını büyük bir sürpriz olmazsa bugün açıklayacak. Yeşil Beyazlılar'ın gündemindeki ilk isim Tamer Tuna. Tuna'nın ardından adaylar arasında Yalçın Koşukavak ve İsmail Ertekin geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2021 08:19
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2021 08:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da yeni teknik patron kim olacak?

İLK MESAİ ADANUR'UN OFİSİNDE

Teknik direktör Fatih Tekke ile yolarını ayıran Bursaspor'da hareketli saatler yaşanıyor. Tuzlaspor maçının ardından ikinci başkan Emin Adanur'un ofisinde toplanan Yeşil Beyazlı yöneticiler gece geç saatlere kadar takımı düzlüğe çıkaracak boşta olan teknik direktörler arasında tercih yaptı. Yönetim kurulunda teknik direktör mesaisi dün de devam etti. Takımın 6 haftalık periyotta 3'üncü teknik direktörle yola devam edecek olması yönetimin hata yapma lüksünü ortadan kaldırdı. Bu doğrultuda mevcut aday sayısını 3'e indiren yönetim Tamer Tuna, Yalçın Koşukavak ve İsmail Ertekin arasında tercih yapmayı kararlaştırdı.

GÖRÜŞMELER İSTANBUL'A KAYDI

Dün gün içerisinde teknik direktör görüşmelerini İstanbul'da devam ettiren Bursaspor Yönetim Kurulu üyeleri gerekli temasları kurdu. Yönetimin birinci önceliği durumundaki Tamer Tuna'nın ekonomik taleplerini kulübün finansal şartlarına indirmeye çalışan yönetim, ayrıca eski teknik direktörlerden Yalçın Koşukavak için de ekstra mesai harcadı. Bu iki ismin yanı sıra ismi Bursaspor'la özdeşleşen İsmail Ertekin de Bursaspor'un temas kurduğu diğer teknik direktör adayı oldu. Bursaspor Yönetimi en kısa sürede söz konusu üç teknik direktör arasında tercihini yapacak ve Yeşil Beyazlı takımın yeni teknik patronunu açıklayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.