Hava Durumu

Bursaspor'da zorunlu revizyon

Malatyaspor ile Süper Lig'de devam ya da tamam diyeceği maç öncesi Bursaspor'da kadroda büyük değişim yaşanacak. Mesut Bakkal yarınki maç öncesi kadroyu şekillendirmeye çalışırken, elindeki kısıtlı tüm alternatifleri masaya yatırdı.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2019 07:54
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2019 07:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da zorunlu revizyon

SAVUNMADA BÜYÜK SIKINTI

Bursaspor'da yarın Malatyaspor'la oynanacak kader maçında kadroda büyük bir revizyon yaşanacak. Yeşil Beyazlı takımda bu karşılaşma öncesinde ilk 11'in üç önemli oyuncusunun kart cezalı olması teknik direktör Mesut Bakkal'ı zorunlu değişikliğe itti. Göztepe karşısında kart görerek cezalı duruma düşen Ertuğrul Ersoy, Aurelien Chedjou, ülkesine dönen Allano Lima ve sakatlığı nedeniyle sezonu daha önceden kapatan Barış Yardımcı Malatyaspor maçında forma giyemeyecek. Antalya maçında hem ceza alan hem de sakatlanan Umut Meraş'ın iyileştiği, genç futbolcunun teknik direktör Mesut Bakkal'a maçta oynayabileceğini söylediği bildirildi.

VERGİNİ VE BADJİ'YE GÖREV

Takımın değişilmez iki stoperin yokluğunda Mesut Bakkal'ın Santiago Vergini ile birlikte Stephane Badji'yi birlikte oynatması bekleniyor. Bu durumda Badji'den boşalacak orta sahadaki bölgeye Furkan Soyalp monte edilmesi gündeme geldi. Allano Lima'nın boşluğunu ise Tunay Torun'un doldurması yüksek bir ihtimal olarak değerlendiriliyor. Göztepe maçında yedek soyunan Yusuf Erdoğan'ın yeniden formasına kavuşacağı öğrenildi. Mesut Bakkal gol yollarında sıkıntı çeken takımının forvet hattında da değişikliğe gidecek. Bakkal, son maçlarda ilk 11'de oynattığı Umut Nayir'den istediği verimi alamadığı için karşılaşmaya Diafra Sakho ile başlamayı planlıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.