Hava Durumu

Bursaspor'dan flaş Burak Altıparmak kararı!

Bursaspor'un daha önce karşılıklı olarak sözleşmesini feshetme kararı aldığı Burak Altıparmak'la tekrar görüşülüp takıma dönmesi konusunda anlaşıldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2021 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2021 11:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'dan flaş Burak Altıparmak kararı!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'da dikkat çeken Burak Altıparmak gelişmesi yaşandı.

Yeşil-beyazlı kulüp, daha önce sözleşmesini feshetme kararı aldığı tecrübeli futbolcuyla tekrar anlaşarak takıma dönmesini sağladı.

AYRILIK KISA SÜRDÜ

Bursaspor'da dün sürpriz bir gelişme yaşandı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Aykut Akgün ve Cüneyt Köz ile birlikte sözleşmesi 22 Kasım Salı günü karşılıklı anlaşmayla feshedilen Burak Altıparmak'ın yapılan görüşmeler sonrasında yeniden takıma döndüğü bildirildi. Konuyla ilgili yapılan kamuoyu bilgilendirilmesinde, "Profesyonel futbolcumuz Burak Altıparmak ile genel menajerimiz Uygar Külhaşoğlu'nun yaptığı toplantılar sonucunda daha önce karşılıklı anlaşılarak fesih kararı alınan Burak Altıparmak'ın takımımıza geri dönmesi kararlaştırılmıştır." denildi.

SON SÖZ BİZATİ'DE

Bursaspor Kulübü Aykut Akgün ve Cüneyt Köz'deki tutumu korudu. Burak Altıparmak sözleşmesinin feshedilmesinden 9 gün sonra yeniden takıma dönerken, teknik direktör Özcan Bizati'nin görev vermesi halinde deplasmanda Denizlispor ile oynanılacak maçta takımdaki yerini alabilecek. Bursaspor'la 2023 yılının Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki futbolcu bugüne kadar Yeşil Beyazlı formayla 72 maça çıkarken toplam 4 gol kaydetti. Geçen sezon lig ve kupada toplam 10 asist yapan Burak Altıparmak bu yıl sadece bir gol atma başarı gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.