Hava Durumu

Bursaspor'dan Harun Tekin açıklaması

Bursaspor Kulübü, Kasımpaşa ile oynanan karşılaşma sonrası taraftarla kavga eden genç kaleci Harun Tekin’e verilen ceza ile ilgili açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2013 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2013 15:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'dan Harun Tekin açıklaması

Yeşil-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Futbolcumuz Harun Tekin’le, Kasımpaşa maçının bitimiyle birlikte sahaya atlayan ve kendisine saldıran bir taraftar arasında yaşanan olayın faturası, Türk futbolunda üst üste yaşadığımız bin bir türlü garipliğin yansımasıdır. Ülkemizde sahaya atlamanın ve sporcuya saldırmanın cezası 1 maç, açık tehditten korunmaya çalışmanın karşılığı 4 maç olurken, Hollanda benzer bir olayda, kalecinin kırmızı kartını iptal ediyor, sahaya atlayan taraftara ise en ağır cezayı veriyor.

Kulübümüzle birlikte Türk futbol kamuoyu da, aynı olayda iki ülke federasyonunun verdiği, birbirinden gece ve gündüz kadar farklı bu iki kararın hangisinin doğru olduğunu bilmek istiyor. Bu amaçla oyuncumuzla birlikte kulübümüzün yaşadığı haksızlık ve mağduriyetin giderilmesi için hukuksal bütün girişimleri eksiksiz yapacağımızı önce camiamızın, sonra bütün spor kamuoyunun bilmesini isteriz.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.