Hava Durumu

Bursaspor en azından prestijini kurtarmak istiyor

İlk 4’e girme şansı mucizelere kalan Bursaspor, sezonun ilkyarısında hem üç puanı hem de teknik direktörünü elinden alan Kayserispor’a karşı rövanş maçına çıkıyor. Karşılaşmanın başlama saati 20.00.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2016 06:53
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2016 06:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor en azından prestijini kurtarmak istiyor
Spor Toto Süper Lig’in 30’uncu haftasında Bursaspor deplasmanda Kayserispor’la kozlarını paylaşıyor. Kadir Has Stadı’nda oynanacak olan mücadelenin başlama saati 20.00. Üst üste alınan Beşiktaş ve Akhisar Belediyespor mağlubiyetleriyle Avrupa kupalarına katılabilme şansını mucizelere bırakan Yeşil Beyazlı takım, bu maçı kazanarak sezonun ilkyarısındaki mağlubiyetin öcünü almak istiyor.

CİDDİ EKSİKLER VAR

İlkyarıdaki mücadelede Kayserispor’a 2-1 kaybeden Bursaspor’da teknik direktör Ertuğrul Sağlam’la da yollar ayrılmıştı. Hedefini üç puan olarak belirleyen Yeşil Beyazlılar’da önemli eksikler de bulunuyor. Sakatlığı bulunan Deniz Yılmaz, Emre Taşdemir, Erdem Özgenç, Pablo Martin Batalla, Sercan Yıldırım ile birlikte kadro dışı kalan Dany Nounkeu Bursaspor kafilesinde yer almadı. 

MAÇ HEYECANI AS TV’DE

Bursaspor’u hiçbir yerde yalnız bırakmayan AS TV, Kayserispor maçı öncesi ve sonrasında Yeşil Beyazlı takımı anbean takip edecek. Kadir Has Stadı’nda 20.00’de başlayacak karşılaşmanın öncesi ve sonrası canlı bağlantılarla Bursaspor’daki son dakika gelişmeleri izleyenlere aktarılacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.