Hava Durumu

Bursaspor, gençlerine acımadı

35 dakikalık 2 devreden oynanan maçta ilk yarı gol sesi çıkmazken oyuna ikinci yarıda ağırlığını koyan Bursaspor, Kubilay Kanatsızkuş (2), Aytaç Kara (p) ve Vergini'nin golleriyle sahadan farklı galip ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2019 08:13
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2019 08:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor, gençlerine acımadı

Spor Toto Süper Lig'e milli maçlar nedeniyle verilen arayı Bursaspor kendi tesislerinde yaptığı çalışmalarla değerlendiriyor. Yeşil Beyazlılar bu hazırlıklar kapsamında dün Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde U-19 takımıyla antrenman maçı yaptı ve 4-1 kazandı. 35 dakikalık 2 dev-reden oynanan maçta Samet Aybaba kalede Deniz Aydın, savunmada Mustafa Çalışkan, Vergini, Furkan Emre Ünver, Latovlevici, orta sahada Furkan Soyalp, Henri Saivet, Onur Atasayar ve Allano Lima ile ileri uçta ise Kubilay Kanatsızkuş ve Umut Nayir'e şans verdi. İlk yarı iyi bir oyun ortaya koymadı ve devre 0-0 eşitlikle sona erdi.

SON SÖZ VERGİNİ'DEN

Karşılaşmanın ikinci yarısında teknik direktör Samet Aybaba, Ertuğrul Ersoy, Yusuf Erdoğan, Aytaç Kara, Umut Meraş ve kaleci Okan Kocuk'a forma verdi. U-19 takımı 39. dakikada Batuhan Kör'ün golüyle abileri karşı-usında 1-0 öne geçti. Yediği golden sonra daha iyi oynamaya başlayan Yeşil Beyazlılar 55'te Kubilay'ın kafa golüyle skoru 1-1'e getirdi. 60'ta genç forvet bir kez daha U-19'un filelerini havalandırdı: 2-1. Timsah 62'de pe-naltı kazandı ve Aytaç Kara farkı 3'e çıkaran golü kaydetti: 3-1. Mücadelede son sözü ise Vergini söyledi: 4-1.

Gençler taş gibi

Tunahan Akdoğan'ın çalışıtırdığı U-19 takımı Bursaspor maçına Yağız Efe Öztaş, Yiğit Efe Sevinç, Batuhan Tayyar, Eray Akgün, Fatih Ergen, Ozan İsmail Koç, Tayfun Bebek, Batuhan Tunçay, Batuhan Kör, Zeyullah Türkay, Abdulkadir Çelik 11'i ile başladı. Genç kramponlarda Okan Kaynak, Abdulkadir Gül, Murat Karadeniz, Berk Akgönül, Mustafa Uysal, Tolga Çakıcı, Hamza Türkmen, Ahmet Memiş, Emirhan Çetinbaş da sonradan görev aldı.

Aybaba pürdikkat

Bursaspor'un U-19 takımı ile oynadığı antrenman maçını teknik direktör Samet Aybaba ortada yer alan kulübeden takip etti. Yardımcı antrenör Recep Çetin ile birlikte maçı izleyen Aybaba sık sık değerlendirmelerde bulundu. Samet Aybaba sadece ikinci yarıda gollerden sonra memnun bir görüntü sergiledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.